KNIZHARNICA VENECIJA

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

КНИЖАРНИЦА,ИЗДАВАЧКА КУЌА ВЕНЕЦИЈА  Е ПРИСУТНА НА ПАЗАРОТ ОД 1997 ГОД.
РАСПОЛАГА СО ЛЕКСИКОГРАФСКИ ИЗДАНИЈА НА СКОРО СИТЕ ЕВРОПСКИ ЈАЗИЦИ.
КНИЖАРНИЦА ВЕНЕЦИЈА Е УВОЗНИК НА ГОЛЕМ БРОЈ МОДЕЛИ НА ПОКАНИ ЗА СВАДБА ОД ПОЗНАТИОТ ТУРСКИ БРЕНД СЕДЕФ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KNIZHARNICA VENECIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.