SANA FINTEK Bitola

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Sana Fintech e софтверска компанија , која нуди производи кои треба да го олеснат и автоматизираат финансиското работење на компаниите. Еден од нив е и IRP софтвер за издавање фактури, финансиско работење, односно софтвер кој Ви овозможува со неколку клика да си ја водите фирмата, а за деловните одлуку ќе ве советува вештачка интелегенција во функција на сметководител и финансиски советник. Во основа нудиме целосна дигитализација на сметководстото со вештачка интелегенција која ќе го замени сегашниот застарен и бавен сметководствен систем.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SANA FINTEK Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.