Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Во нашиот салон за керамика, санитарија и галантерија Ви нудиме високо квалитетни плочки со различен дезен за вашите кујни, купатила и дворни површини.
Исто така можете да најдете и санитарна опрема со која ќе го докомплетирате изгледот на вашиот приватен простор, но и при уредување на јавни простории.
Квалитетот кој ви го нудиме е причина повеќе да не посетите на нашата локација на КЕЈ 1-ВИ МАЈ број 8.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEMEMELE - 2?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.