Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 5% Standard
  • 2% Cashback + 5% Second MB
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Издавачкиот центар ТРИ е основан на 23 ноевмри 1999 година. За многу кус период ТРИ се наметна како мошне сериозен и инвентивен издавач на македонската културна сцена, пред сè поради неговата ориентација кон книгите што се најактуелни во светот. Денес ТРИ ја продолжува својата мисија - секогаш да биде во чекор со актуелните случувања на светската книжевна и културна сцена! Како свој приоритет си ја поставивме целта да ја направиме книжевноста достапна до сите, со единствена цел - да ги прошириме хоризонтите, да се доближиме до светот, духовно да се збогатиме. Книжевноста е една од оние уметности кои успеваат, создавајќи нови, поинакви од нашите светови, да го направат барем за момент светот подобро место. Имагинарната реалност во книгите ја има способноста да нè доведе до катарза, за момент да избегаме од реалноста што нè опкружува и да се најдеме во еден поинаков, можеби храбар, можеби страшен, можеби смешен свет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KNIZARNICA TRI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.