Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Стоматолошката ординација ДЕНТАНОВА Д-Р БОЈАН ИВАНОВ СТРУМИЦА, нуди различни стоматолошки услуги со врвен квалитет.
Нудиме пломбирање, надополнување на изгубени заби, лекување на заби, чистење на забен камен, белење на заби, и многу други стоматолошки услуги.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dentanova?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.