Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Стоматолошката ординација „Неуродент 2“ на Д-р Офелија и Д-р Елена Стефановски Ви нуди професионални стоматолошки услуги, со најквалитетни материјали и апаратура, по современи светски стандарди за работа.
Во ординацијата се извршуваат:

  • Превентивни стоматолошки прегледи на деца и воздрасни 
  • Професионално чистење и белеење на заби 
  • Превенција и терапија на пародонтопатија  
  • Естетски, висококвалитетни пломби 
  • Лекување и вадење заби 
  • Изработка на порцелански коронки и мостови 
  • Изработка на сите видови на протези

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU Neurodent 2?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.