Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Шпрах студио за јазици Битола! Центар за јазици Лексика и Шрах, со професор Аврамовски! Учете германски јазик, во јазично студио Шрах! 
Заедно со Центарот за јазици и преводи Лексика, во можност да научите секој јазик!
Отсега курсевите за Вас, вашите родители, вашите деца се со Cashback- пари назад при секое купување!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Shprah Studio?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.