Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Бирото за преводи Лексика врши стручни судски и симултани преводи на повеке од 40 јазици. Постоиме од 2009 година. Вршиме превози за 1 час. Специјални попусти за редовни клиенти и посебни попусти за поглеми количини преводи.
Центарот за странски јазици Лексика е акридитиран центар основан во 2006 година. Училишта на три локации со дејност курсеви за странски јазици за сите возрасти. Изучување на сите европски јазици.
Користиме стручна литература од најголемите и најпознати издавачки куки како кембриџ, оксфорд, нашионал географикс, хубер, ланген шаид, натур и култур и др.
Располагаме со професионален наставен кадар - професори експерти во својата област со одлични говорни и комуникативни вештини кои употребуваат педагошки елементи на начин правилно да го пренесат стекнатото знаење на своите ученици и како краен ефект се постигне позитивен резултат во сверата на странските јазици.
Вршиме уписи на македонски студенти во странстбо како и странск студенти во македонија.
Посредуваме при работа и сместување на македонски студенти во германија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од LEKSIKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.