Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Ви ги нудиме сите видови стакларски услуги, изработка на ПВЦ дограма, термопан стакло.
Нашите простории се наоѓаат на улица Александар Македонски бб, ф-ка Партизанка.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STAKLO-MILCHIN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.