Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис


Почетокот на фирмата започнува во 2011 год. со продажба на бела техника, грејни и разладни уреди, мали кујнски апарати од програмата на BOSCH, GORENJE, CANDY, TOSHIBA, SAMSUNG, PRITY, CONTI, ALFA PLAM, KONCAR, BIRA, LTH, LG, PANASONIC, QUADRO, VIVAX и многу други. Но со текот на нашата работа и на побарување на нашите клиенти го проширивме асортиманот на производи вклучувајќи: апарати и уреди за домаќинство, велосипеди, моторцикли и скутери, моторни пили,сончеви колектори. Исто така актуелни на пазарот се и печките на пелети од кои ви нудиме голем избор, како и пелети и брикети со врвен квалитет и достапна цена за секого.

Со сопствена дистрибутивна мрежа вршиме навремена достава на купените производи низ целата држава.Имаме одлична деловна соработка со синдикати и синдикални организации преку кои Ви овозможуваме да купите роба на повеќе рати.


Со искусниот и квалитетен кадар Ви нудиме и помош околу вашиот избор, а од тука се засноваат и нашите цели :


- задоволување на потребите на нашите клиенти и соработници.


- квалитет


- чувство на задоволство,искреност и доверба од клиенти и соработници

Односите со клиентите, односно воспоставувањето, одржувањето и континуираното унапредување на соработката се основата на нашата компанија.
Искористете ги субвенциите за купените клима уреди, велосипеди и соларни болјери.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VLADO KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.