Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ДРУШТВО ЗА ТРГОВИЈА И УСЛУГИ АВТОЦЕНТАР-СЕРВИС МИРО ДОО ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ е признат сервис за повеќе видови на моторни возила од страна на повеќе авто кучи и салони во државата. 
Располагаме со современ сервисен поарк, како и стручни и овластени сервисери кој секој Ваш проблем со возилото ќе го решат во најбрз можен рок.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SERVIS MIRO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.