Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Нашата мисија е на своите домашни и деловни корисници да им обезбедиме квалитетен пристап до нашите телекомуникациски сервиси кои ќе им овозможат едноставна и ефикасна комуникација, а истовремено да ги обезбеди неопходните стандарди за заштита на животната средина

- Интернет пристап
- Фиксна Телефонија
- Хостинг
- VPN Пристап


Guarantee for the improvement of the customer is our team of creative, highly motivated and educated IT professionals. Our commitment to work is the key to our success and the success of our clients.
We make it possible for businesses of all sizes to outsource, whether you are a sole trader, or a medium sized company with a few hundred employees. You can outsource just a single job role, or an entire team or department with no long term commitment. Our clients are from a wide variety of industries, ranging from small businesses to medium sized enterprises.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ca-Kom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.