All Sport Macedonia

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Како претставници на FootBalance, ние строго го набудуваме знаењето на компанијата. Тесно соработуваме со најдобрите болници, медицински центри, клиники, центри за рехабилитација, аптеки и спортски продавници.
Сите ние од искуство и од статистиката знаеме дека 75% од болките и траумите на коските и зглобовите се предизвикани од неправилно држење на телото!
Дури да бевме најдобрите лекари и физиотерапевти на светот и да применевме најразлични процедури на пациентот, без да обрнеме внимание на неговите нозе и пациентот си замине од ординацијата со неговото неправилно држење на телото, паднати рамена и т.н., тоа значи, дека не сме ја завршиле работата.

FootBalance ни дава можност да го зголемиме бројот на задоволните клиенти, така што ќе им направиме влошки и ги поставиме нивните стапала во неутрална позиција. На овој начин ние правилно ги насочуваме стапалата да чекорат правилно, ги подржуваме, го прилагодуваме и корегираме држењето на телото и се грижиме за здравјето на нозете, а со тоа и на целото тело.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од All Sport Macedonia?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.