Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 10 - Часовници и накит
  • 2% + 1,5 Бутик
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Еден од најпознатите обележја на градот Охрид па и на Македонија е охридскиот бисер. Ова парче накит кое се изработува рачно со многу работа, трпение и деликатност е створено за да ја краси и истакнува женската убавина.
Повелете во Танес!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STILL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.