Berberski Salon BALE

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

БЕРБЕРСКИ САЛОН БАЛЕ постои над 20 години на пазарот. 
Се наоѓа на ул. Павел Шатев (Јадранска) бр.бб
Нашите услуги се: Стрижење, потстрижување, бричење, уредување брада и сл.
Со задоволство Ве очекуваме да дојдете, да ги искористите нашите услуги и да добиете CB и SP.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Berberski Salon BALE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.