Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

П.З.У. "ВИЛДЕНТ" Поликлиника од примарната здравствена заштита - Скопје е со 20 годишно работно искуство, во своите современи простории нуди услуги од денталната стоматологија, притоа користејќи вискоквалитетни материјали.
Стручните тимови од Вилдент ќе ви пружат услуги од:

 • Општа стоматологија (ординацијата има склучено договор со ФЗОМ)
 • Детска и превентивна стоматологија
 • Орална хирургија
 • Инплантологија
 • Протетика (Изработка на безметална керамика, метал керамика, визил протези, тотални и парцијални протези)
 • Естетска стоматологија

Професионално ќе одговориме на Вашите потреби, Вашето орално здравје е наша обврска, а Вашата насмевка благодарност.


P.D.C. VILDENT POLICLINIC FOR PRIMARY HEALTH PROTECTION-SKOPJE IS WITH 20 YEARS WORK EXPERIENCE.
OUR MODERN OFFICE PROVIDES DENTAL SERVICES. IN OUR DENTAL PRACTICE WE USE THE MOST SOPHISTICATED HIGH QUALITY MATERIALS.
OUR EXPERT TEAMS AT VILDENT PROVIDE THE FOLLOWING DENTAL HEALTH SERVICES:
•GENERAL DENTESTRY
•CHILDREN AND PREVENTIVE DENTESTRY
•ORAL DENTAL SURGERY
•IMPLANTALOGY
•PROSTHETIC (FULL CERAMIC AND METAL CERAMIC BRIDGES AND BRACES)
•ESTHETIC DENTESTRY
VILDENT POLICLINIC WILL PROVIDE YOU WITH THE MOST UP TO DATE DENTAL SERVICES.
YOUR ORAL HEALTH IS OUR TOP PRIORITY AND YOUR SMILE IS THE REWARD WE STRIVE FOR.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vildent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.