Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


- финансиско работење
- изработка на годишни сметки
- калкулации и евиденција во трговија
- пресметка на плата
- евиденција на основни средства
- финансиски извештаи
- даночна евиденција
- сметководствени и даночни консултации
- административни услуги
- електроско поврзување со УЈП, централен регистар, аврм
Посебно истражување на пазарот и планирање
- повеќе методи на истражување на пазарот
- развивање на потрошувачки ориентирана понуда
Изработка на бизнис и маркетинг план за потребите на вашето друштво
- Изработка на детален бизнис и маркетинг план за пофункционално работење и профитабилност
* Вашата замисла ќе биде реализирана со нас *
Нашата мисија е да им помогнеме на клиентите да остварат профитабилен раст

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VS-TP?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.