Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 07:30 - 21:30
 • Контакт
  tel: +389 43 553 570 - Negotino
  tel: +389 43 552 570 - Kavadarci
 • ID на Трговски Партнер
  36302702

Опис

Аптека Бела Фарм Неготино (до Музичкото училиште) и аптека Бела Фарм 1 Кавадарци (спроти новата Болница) - со локации прилагодени да бидат поблиску до вас.
Совети од стручен тим, богат асортиман, сите лекови за превенција и лекување, козметика, бебешки храни и додатоци, чаеви и суплементи во исхраната.....

Не можете да ја најдете вашата нарачка од APTEKI BELA FARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.