Umetnicko oblikuvanje na metal " Atelier Dudan"

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

АТЕЛИЕР ДУДАН со задоволство Ви ги претставува своите експонати во кои доминираат мотиви од културното наследство на Македонија. Експонатите содржат 3 важни карактеристики :
1. Изработени се на традиционален начин
2. Мотивите се од културното наследство на Македонија од различни периоди, почнувајки од V век п.н.е., антички период, Среден век, ХIХ век и др
3. Материјалот е благороден: сребро, злато и бакар ( посребра.позлата )
Овие експонати се пригодни за подароци помеѓу бизнис партнери ,за репрезентација или при прослави, семинари, конгреси, годишнини, награди за фестивали и др., исто како и за приватни свечени моменти: родендени, свадби, годишнини ...
Тие секогаш ќе го украсуваат ентериерот на канцеларијата или домот.
По Ваша желба (според дадена скица, фотографија и сл.) изработуваме ваше лого или друг мотив во релјеф поставен на плакета, во рамка, на корица од нотес и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Umetnicko oblikuvanje na metal " Atelier Dudan"?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.