Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Информации во врска со евидентирање на Членските Предности за корисниците на Тотал Тв:

Членските Предности се однесуваат за склучување на нов или предвремено продолжување на постоечки договор.

Ве молиме наведете го Вашиот ID број или баркодот на картичката при склучување на договорот.

Членските Предности ќе бидат однапред евидентирани за целото времетраење на договорот, при неговото процесирање.

Опис

Генерал Сат е компанија која се занимава со продажба и оддржување на уреди за телевизија и интернет, со комплетна монтажа и сервис на истите и тоа по најповолни цени.
Повелете, посетете не во нашиот продажен салон.


Ваши, Генерал Сат

Не можете да ја најдете вашата нарачка од General Sat?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.