Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Информации во врска со евидентирање на Членските Предности за корисниците на Тотал Тв:

Членските Предности се однесуваат за склучување на нов или предвремено продолжување на постоечки договор.

Ве молиме наведете го Вашиот ID број или баркодот на картичката при склучување на договорот.

Членските Предности ќе бидат однапред евидентирани за целото времетраење на договорот, при неговото процесирање.

Опис

Генерал Сат е компанија која се занимава со продажба и оддржување на уреди за телевизија и интернет, со комплетна монтажа и сервис на истите и тоа по најповолни цени.
Повелете, посетете не во нашиот продажен салон.


Ваши, Генерал Сат

Не можете да ја најдете вашата нарачка од General Sat?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.