Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Софтмак компјутери постои и успешно работи од 1991 година. Основната стратегија уште на почетокот беше јасно дефинирана-користење на квалитетни хардверски компоненти, водење максимална грижа за потребите на корисниците и стручен и ефикасен сервис. Сето ова доведе до стабилен раст на компанијата во сите домени. Софтмак компјутери е афирмиран бренд на овие простори, екипиран со високостручен кадар, подготвен во секое време да ги задоволи сите вкусови на купувачите и корисниците.
       Денес, најмал проблем е да купите компјутерска опрема од било каков тип. Пресудна е техничката поддршка, потоа следење и решавање на вашите проблеми во најкраток временски рок и надградба на компонентите во зависност од потребите на корисникот. Токму сите овие силно всадени принципи го создадоа рејтингот на Софтмак компјутери.

       Специјалност на компанијата е работење на компјутерски инжинеринг: проектирање и реализација на сложени системи, создавање на мрежно опкружување, софтверски апликативни решенија, снабдување со конзумативи и помошна опрема и консалтинг. Софтмак компјутери е реселер на водечки светски брендови од информатичката технологија, како што се: Intel, IBM, HP, Epson, Samsung, Western Digital, Kingston, Genius и други.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SOFTMAK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.