Krojachki Salon I&M

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ние во Кројачки Салон И&М нудиме изработка на Вашите креации, како и сите видови корекции на Вашата облека. Дозволете Вашата облека да ја изработат или корегираат стручните раце од нашиот салон. Ваш, Кројачки Салон И&М Сузана Охрид!!! 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Krojachki Salon I&M?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.