Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот! 

Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска опрема.

Спорт М е ексклузивен дистрибутер на Adidas за Македонија од 2006-та година и претставува водечка малорподажна мрежа на спортска опрема на оваа територија.

Покрај Adidas како водечки бренд на компанијата, Спорт М е ексклузивен дистрибутер и на други светски познати брендови како што се: Puma, Salomon, Atomic, Speedo, 4F, Outhorn и Color Kids.

Покрај овие брендови, Спорт М е овластен дистрибутер на: Nike, Lacoste, Vans, Timberland, Under Armour, Gri Sport, Fila, Reebok, Converse, Rider и Ipanema.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.