Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Клик Консалтинг нуди различни менаџмент консалтинг услуги за компании од различни индустрии.

Фокусот е на:

Пристап до финансии - Access To Finance 
Подготовка на комплетна документација за пристап до традиционални и алтернативни извори на финансирање.

Подготовка на апликации за грантови
Подготовка на комплетна документација за аплицирање за грантови / неповратни средства од различни Фондови/Програми.
 
Извоз – Export
Подготовка на Стратегии за извоз и влез во нови пазари, базирани на комплетна дијагностика.
Помагање на компаниите да започнат со извоз.
Спојување со бизнис партнери/увозници.
Директна продажба.

Стратешко планирање
Подготовка на Стратегии за развој на бизнисот и зголемување на продажбата/извозот.
Комплетна бизнис дијагностика со докажани најсовремени методологии и алатки.

Продажба и маркетинг
Помош за компаниите да го подобрат маркетингот и да ја зголемат продажбата.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cliq Consulting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.