Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Дар Дам градина - градинарски центар и продавница за подароци , саксиско, режано и вештачко цвеќе за секоја пригода како и декоративни садници на дрва и грмушки.Исто така Дар Дам градина во својот тим има дипломиран шумарски инженер по пејзажна архитектура кој што изработува проекти за хортикултурно уредување на приватни дворови,балкони,површини околу деловни објекти и други зелени површини како и изведба на истите,а по желба на клиентот може и одржување на зелените површини

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DAR DAM GRADINA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.