Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Finisimo kompanijata postoi od 1995 god koja svojot kapacitet go posvetuva na kompleten servis na site vidovi lesni vozila ,balansiranje , centriranje i zamena na pnevmatici (gumi).

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FINISIMO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.