Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Сервис и дополнителна опрема
  • 1% + 1 Продажба на телефони
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Додатоци (Accesories), за Вашите мобилни уреди :
✅Различни типови на маски, водоотпорни, протектори, најнови типови на заштита за закривените екрани.
✅Полначи, безжични, за сите видови на мобилини уреди.
✅Bluetooth Звучници, микрофони.
✅Дронови, елктрични тротинети, hoverboard.
✅Маски и заштити сите величини на таблети
✅Трансмитери и Bluetоoth уреди за Вашите автомобили
✅Power Bank во различни форми и големени
✅Extender за безжична мрежа
✅Дражачи за автомобили, мобилни и фиксни држачи
✅Мобили телефони 📱📱
✅Безжични слушалки (handsfree)
✅Различни типови на паметни часовници
✅Акциони камери, водоотпорни

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ProMobile Style?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.