Stomatoloshka Ordinacija NIKODENTAL

Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Со закажување
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302615
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Изработка на порцелански навлаки и мостови со најсовремени материјали по најдобри цени. 
Пломбирање на заби со висококвалитетни пломби ,ендодонско лекување на заби, чистење на забен камен и полирање, безболна екстракција.И сите дополнителни услуги. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Stomatoloshka Ordinacija NIKODENTAL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.