PZU apteka FARMACO

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Нaшата аптека располага со секаков вид на лекови, помошни лековити средства, додатоци во исхрана, витамини и други суплементи, козметика и производи за лична нега и хигиена, чаеви и билни производи. Тука ќе најдете се што Ви е потребно за вашето бебе и дете, во однос на пелени, бебешка храна и козметика, детски играчки, се разбира по прифатливи цени.Стручниот тим од магистри по фармација и фармацевтски техничари ќе Ве пречекаат на професионален и љубезен начин, ќе Ви овозможат услуга, за која ќе прераскажувате и ќе Ве испратат на пријателски начин. Нудиме совети и посветуваме внимание на секој еден пациент. Услугата и посветеноста кон луѓето е нашата визија, а целта е Вашето здравје.
Функционалноста на нашите аптеки е адаптирана спрема Вашите потреби...можете да не контактирате на следниве начини: да не посетите лично, да не контактирате на мобилен или фиксен телефон, на e-mail

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU apteka FARMACO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.