Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 20:00
 • Контакт
  Адреса:
  ул.Пецо Божиновски 72 Битола
  тел. +389 47 230 003 ; моб. +389 78 444 417
  Прилеп:
  ул. Мирче Ацев 10 Прилеп
  моб. +389 78 418 416
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36302609

Опис

Мебло Трејд е компанија со долгогодишно искуство и традиција на докажан квалитет. Мотото на нашата компанија e ВИСОК КВАЛИТЕТ ЗА ФЕР ЦЕНИ. Како потврда за нашиот квалитет се стотиците задоволни купувачи и корисници на нашите услуги. Во нашата продавница ќе ги најдете најквалитетните аксесоари за кујна, почнуваќи од големата палета на рачки, најголемиот избор на ногари, садопери , аспиратори , па се до специјалните аксесоари што тешко се наоѓаат во нашава држава.Покрај овие производи располагаме со рачен и електричен алат од прогарамата на INGCO , алумински лајсни,штрафови, сунгер , душеци и се што ви е потребно за вашето домакинство Бидете и вие дел од нашето семејство на задоволни купувачи. Посетете не и уверете се во нашиот квалиет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Meblo Trejd?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.