Dom za stari lica Nana

Cashback & Shopping Points

 • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Контакт
  mob: +389 71 216 767
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36302601
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Дом - НАНА се наоѓа во Скопје на ул. Банско бр.8 во прекрасната 
населба Црниче на само 1,5 км од строгиот центар на градот

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dom za stari lica Nana?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.