Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Аптека Миа Фарм се наоѓа во новата зграда Табана во Прилеп и ви нуди секакви видови на лекови и медицински помагала за вашето здравје.
Повелете во аптека Миа Фарм каде што исто така ги нудиме предностите за Cashback картиците.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka MiaFarm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.