Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

 Market Detelina PT Dooel vi nudi najrazlicen izbor na prehrambrni artikli, prialoci i proizvodi za domashna upotreba. Se naogame vo naselba Pripor. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DETELINA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.