BRILIJANT

Cashback & Shopping Points

 • Нема достапни информации за Cashback!
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 16:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302547

Опис

Прехранбена индустрија формирана во 1956 год. со широка палета на производи и над 350 типови на пакувања со различни вкусови (слатки, солени, кисели, лути), со 700 вработени од различни профили. Најпознати брендови се „Стоби Флипс“, „Атлантис“, „Цевитана“ , „Брилијант“.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.