Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Bregli Ltd. една од најквалитетните компании во трговијата со материјали за сито и тампон печат во Македонија која воедно е екслузивен застапник на "Marabu", "Saati", "Vastex International", "Arjo Wiggins", "Siliconi", "TheMagicTouch", "Sericom" и "Oz Anadolu Kimya" го проширува својот бренд во полето на високо квалитетни креативни продукти од брендот "Marabu" преку својата подружница Bregli Creative. "Marabu" е синоним во светот за специјални бои кои се произведуваат повеќе од 150 години под ознаката “Made in Germany”. Бои во својот најубав состав со секогаш нови нијанси и највисок квалитет.
Bregli Creative го развива и имплементира во својата дејност новиот концептот на “боење + учење” кој се стреми да го следи и развие детскиот потенцијал. Се базира на селекција на високо квалитетни специјални бои, кои не се наменети само за деца од предшколска возраст , туку за деца од било која возраст од градинка до средно училиште. Грижливо одбрани, безопасни по здравјето и приспособливи на детските потреби и можности.
За креативна работа во градинките и училиштата, за терапевски цели, за слободно цртање и декорирање, можност за самостојна како и за групна работа со пријателите, дома или во било која околина. Безбројни креативни забавни активности –од самиот старт.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Bregli?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.