Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Емо-Водно е основана во 1996 година како претпријатие за производство, трговија, услуги и градежништво. Од самото основање па до ден денес, компанијата има значајна улога во полето на изведбата на електричните инсталации на ниво на Македонија, при тоа следејќи ги модерните светски трендови во полето на електро инсталациите. Менаџерскиот тим е составен од стручни лица од областа на електиката и електротехниката предводени од управителот Јовановски Дејан. 

Изведување електрични инсталации во административно деловни објекти:  1. Експозитури на ТТК Банка во Скопје и во други градови во Македонија  2. 40 Базни станици на ВИП мобилен оператор низ Македонија  3. Казина АПЕКС – во Скопје и во други градови во Македонија  4. Бензински пумпи ЛУКОИЛ во Скопје и други градови во Македонија  5. Спортска сала Македонско сонце, ОУ 11 Октомври - Скопје,  6. Деловен објект со магацин и сервис АГРОГУМА - Скопје, 7000м2  7. Ф-ка за текстил Macedonian Garment Industry - Кисела Вода, 4000м2  8. ТИНЕКС Маркети во Скопје и Охрид  9. ЈЗУ Крива Паланка, 3000 м2  10. Магацин со Администрација АРМАНЕКС во Визбегово, Скопје, 800м2  11. Полициска станица Јагуновце, Тетово  12. Плоштад Филип Втори во Скопје    Изработка на проекти за електроинсталации:  13. Изработка на проекти за казина на Апекс во Прилеп, Штип, Тетово, Велес, Гостивар, Лептокарија, Трафик, и други.  14. Изработка на проект за Автобуска станица Прилеп  15. Изработка на проекти за салоните на T – home Алмако, Беверли Хилс, ГТЦ, City Mall, Capitol, Скопје, Драчево, Охрид, Кавадарци, Велес, Гевгелија.  16. Проектирање и надзор на продажни салони низ Македонија на ТЕЛЕКОМ - Скопје  17. Изработка на кабини за поставување на паркомати за потребите на ЈП ПАРКИНЗИ на о. Центар  18. Изработка на куќички за јавни паркиралишта за потребите на ЈП ПАРКИНЗИ на о. Центар  19. Изработка на проекти за електроинсталации на повеке индивидуални станбени и станбено деловни објекти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EMO- VODNO BORIS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.