Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Обезбедениот попуст важи за сите типови на услуги наведени во резимето на АМ ЦЕРТ
Исклучок се давачките кои клиентот ги плаќа кон државата, при извршена регистрација на возила.

Членските Предности не се комбинираат со бенефициите на Клуб картичките на Аутомакедонија или други кредитни картички во државата. При поседување на повеќе картички, клиентот самостојно избира кои бенефиции ќе ги побара и искористи.
Членските Предности не се добиваат за оние услуги за кои клиентот во моментот на продажбата користи попуст односно истите се намалени поради акциска промоција и слично.

Опис


АМ ЦЕРТ, е фирма во комплетна сопственост на Аутомакедонија. Функционира на три локации на територијата на град Скопје
16 Македонска Бригада бр. 2 – Автокоманда – Станица за технички преглед, регистрација со шалтер од МВР,хомологација и атести
Бул. Борис Трајковски бр. 21 – Кисела Вода – Станица за технички преглед, регистрација со шалтер од МВР, хомологација и атести
Бѕл Борис Трајковски 202б – Комплекс поранешна стакларница – Станица за технички преглед, регистрација со шалтер од МВР, хомологација и атести
 
Во комплексите на Аутомакедонија и Ам церт е сместено и брокерското друштво АМ БРОКЕР во кое можете да ги извадите сите видови на осигурување од сите осигурителни компании во земјата.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AM CERT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.