Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Обезбедениот попуст важи за сите типови на услуги наведени во резимето на Aутомакедонија.
Исклучок се набавката на моторни возила и вградувањето на уреди за авто плин.

Членските Предности не се употребуваат за плаќања преку системот на Diners.

Членските Предности не се комбинираат со бенефициите на Клуб картичките на Аутомакедонија или други кредитни картички во државата. При поседување на повеќе картички, клиентот самостојно избира кои бенефиции ќе ги побара и искористи.
Членските Предности не се добиваат за оние услуги за кои клиентот во моментот на продажбата користи попуст односно истите се намалени поради акциска промоција и слично.

Опис

Продажба и сервисирање на моторни возила. Аутомакедонија е овластен увозник, дистрибутер и сервисер за Македонија на OPEL и ISUZU. Располага со комплетна инфраструктура – 3 сервисни центри во Скопје и еден во Битола. Сервисниот центар во Автокоманда е овластен сервис за OPEL и CHEVROLET, а во комплексот можете да најдете и станица за технички преглед и брокерско друштво за вадење на сите видови осигурување. Сервисниот центар во Кисела Вода функционира како мулти бренд сервис за патнички и лесни комерцијални возила, а на оваа локација е сместен и сервисот за извекување и фарбање. Во сервисниот центар во поранешниот комплекс Стакларница ќе го најдете мулти бренд сервисниот центар овластен за ISUZU, Wabco, Haldex, VDL, Liqui Moly. Во комплексот во Кисела Вода функционира и продавница за резервни делови во кои можете да набавите масла и адитиви од LIQUI MOLY, како и оригинални делови од палетата на BOSCH.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AUTOMAKEDONIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.