Agencija za nedvizen imot URBAN DOM Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Агенцијата за недвижности Урбан дом е формирана во 2007 година. Во своето долгогодишно работење сведоци сме на многубројни задоволни корисници на станови под закуп, успешно завршени купоподажни  договори на станови, куќи и земјиште. Позитивните препораки од нашите задоволни клиенти се наше најголемо задоволство и поттик да продолжиме да работиме на подoбрување на квалитетот на нашите услуги во посредувањето со недвижности.

Ценете го своето време и поклонете ја Вашата доверба на нашиот тим. Ние ќе ја одбереме и понудиме најдобрата недвижност за Вас.

Со почит,

Агенција за недвижности Урбан дом

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Agencija za nedvizen imot URBAN DOM Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.