Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ТРЕНЧ АЕРО ФОТО И ВИДЕО 
ви дава услуги за снимање и фотогхрафирање во висока резолуција на 

- комерцијални промотивни видеа за фирми
- спортски настани
- верски настани
- корпоративни забави (тим-билдинг, отворање на објекти, други свечености)
- приватни забави (свадби и друго)
- инспекција на високи објекти (згради, антени, кровови, оџаци, хали)
- за Агенции за недвижности (фото и видео за објекти, имоти, плацеви)
- за документарни продукции
Изработуваме 360° Панорами Не можете да ја најдете вашата нарачка од TRENCH AERO FOTO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.