AVTO LPG SERVIS Skopje

Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 18:00
  Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
  mob: +389 78 735 646
 • ID на Трговски Партнер
  36302426

Опис


Брзото, сигурно и квалитетно решавање на проблемите се причините поради кои ја имаме стекнато довербата кај многу наши клиенти низ нашето повеќе од 20 годишно искуство во работењето. Вршиме монтажа на најсофистицирани автогасни системи за сите видови возила со највисок квалитет и по најповолни цени. 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTO LPG SERVIS Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.