KARNES BNFM SKOPJE

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Прва рибарница и месарница со Бенефит ваучер и Шопинк поени во Македонија !!!

Опис


Специјализирана месарница и рибарница која има исклучиво македонско месо и месни производи секаква езерска и Морска риба.
Повелете на свежо домашно и квалитетно македонско месо.
Голем избор на свинско и јунешко месо, увијачи Карнес со млечен кашкавал, ќебап и мелено месо направени исклучиво од 100% јунешко месо, домашен свеж колбас.
Повелете во секое време и уверете се во нашиот квалитет во нашите локации.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KARNES BNFM SKOPJE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.