Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Елегантни, луксизни, уникатни, неповторливи декорации и романтично осветлување со специјално ефекти е она што не издвојува и по што се препознава АВА Ателиер.
Дизајнирањето на свадбената веселба може да биде магична, а квалитетот на услугите кои ги нудиме, префинетите креации кои вашата свадба ке ја направат посебна и незаборавна се нашата задача.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVA Atelje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.