Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Вршиме сметководствени и консалтинг услуги на сите правни субјекти во Република Македонија.
Повеќе од две децении искуства во нашата област.
Сигурност и прецизност во извршување на сметководствените услуги се наши приоритети зад кои целосно стоиме и гарантираме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEHNO EKSPERT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.