Zdravstvena organizacija HIPOKRAT - MB Veles

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

прва приватна ординација во македонија која работи и со фондот за здравство и приватно.Нудиме општи прегледи,лаборатоија,гинеколошки прегледи,ПАП тест,ЕХО прегледи и инфузиона терапија,третмани на хемороиди.лекарски уверенија за суд и амбасади.Лекари со над 15 годишно искуство:др.Владо Јорданов,др.Лора Сугарева,др.Маја Илиевска.Надворешен консултант прим.спец.др.Благој Јорданов.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zdravstvena organizacija HIPOKRAT - MB Veles?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.