Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Компанијата СТВ Призма е основана во 1994 година и 25 години успешно работи за домашниот и странскиот пазар. Со традиција, искуство и нови идеи создаваме квалитетни производи.  Нашиот тим се состои од високообразовани и креативни кадри со долгогодишно искуство кои овозможуваат реализирање на идеите на клиентите до финален квалитетен производ.  Ние ги прифаќаме и детално ги проучуваме современите трендови, што ни овозможува на секој клиент да му понудиме услуга во согласност со неговите желби и барања. 
Нудиме голем избор на канцелариски материјали, рекламни материјали, календари, папки. Секако се на ваш дизајн или дозволете нашите дизајнери да ви помогнат. Секако ви нудиме и снимање на инвенти и прослави со камера или фотографирање, врамување на слики и офсет печат на вашите материјали.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STV PRIZMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.