Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Во „ПЕХАР“ можете да нарачате повеќе видови на спортски пехари и медали, гравирани по ваш избор и натпис, како и лиење на медали и рекламен материјал според ваши цртежи и критериуми. Изработуваме од сите познати материјали (пластика, метал, месинг, бакар,стакло...). 
Секогаш со најдобар квалитет и дизајн. 
Сето тоа е потврдено со голем број на задоволни клиенти и спортски клубови во замјата и надвор од неа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PEHAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.