Restoran ZENEVA Struga

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Vo ubavata Struga pokraj Drim ve ocekuva Restoranot Zeneva vo prekrasen ambient ,vrvna usluga ,prevkusni specijaliteti ..sveza riba i mnogu drugi razni specijaliteti i salati ...povelete i uzivajte

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Restoran ZENEVA Struga?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.