STAKLO BLESOK-ALBEDO

Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1% Cashback Валиден од 05.1.2023 до 31.12.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302315

Опис

Фирмата постои од 2005 година и се наоѓаме во строгиот центар на градот зад поштата. Фирмата се занимава со изработка и преработка на сите видови стакла термо изолациони стакла и ниско енициони стакла (4 сезони и к- стакло ). Исто така нашата фирма се занимава и со изработка на секаков вид PVC и алуминиумска столарија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STAKLO BLESOK-ALBEDO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.